This project now on 'hold'  - application for Special Permit to Planning and Zoning Commission is withdrawn @September 15, 2005;
G A T E W A Y    T O     T H E     D E N



OPTION ONE 'B'
This "birdseye" view of the winning design features the Visitor Center located on the site of the rear house.  The Visitor Center is the first building seen on approach from parking areas.  The Classroom Building has more privacy from comings and goings of visitors to the Den.  The Visitor and Classroom Buildings are connected by porches and/or roofs.

CIRCULATION:
Shown in Plan, Entry to the Den is on the east side between buildings.  Classroom Building is to the west - easily expandable with porch - covered or enclosed.  Event Space is to the northeast existing lawn area, possibly preserving existing trees west of rear house.


Other options pictured HERE.